Mite Kit Kip

Bestrijd biologisch bloedluizen bij kippen op een effectieve en natuurlijke wijze met de Mite Kit. Appicure is een voedingssupplement wat door het voer gaat en ervoor zorgt dat het bloed onaantrekkelijk wordt voor de bloedluis. De Androlis roofmijten eten de bloedluizen op. Door de producten uit de Mite Kit in combinatie met elkaar in te zetten wordt het beste resultaat behaald.

Brievenbuspakket

Androlis roofmijten zijn een levend product en hebben een beperkte houdbaarheid. Consumenten kopen daarom in de winkel de Mite Kit met een lege fles voor de Androlis roofmijten. Binnenin de kit zit een unieke code waarmee roofmijten via de APPI webshop worden besteld. Met een brievenbuspakket worden verse roofmijten direct bij de consument geleverd. Voor herhaalaankopen zijn vouchers met unieke codes te koop. Zo hoeft de winkelier geen voorraad weg te gooien en ontvangt de consument altijd verse roofmijten. Verzendkosten zijn bij de Mite Kit en voucher inbegrepen.

Gebruiksaanwijzing

1: Strooi het Appicure mengsel door het voer volgens aanbevolen hoeveelheid en frequentie. 2: Bestel de Androlis roofmijten online met de unieke code binnenin de Mite Kit. 3: Bevestig de clip met de bijgeleverde schroeven bij de zitstok of het nest. 4: Strooi de roofmijten na levering in de Androlis fles. Draai de dop er weer op en druk het midden van de dop in. Klik de fles vast aan de clip.